dijous, 20 d’abril de 2017

Joguines sexuals: milloren els teus orgasmes?

Has de tenir clara una cosa. Les joguines sexuals enriqueixen la teva vida sexual, ja sigui si estàs sola o en parella. El plaer és fonamental en la vida d'una persona, poder incrementar-lo és meravellós i beneficia la salut: millorant la teva autoestima, eliminant l'estrès, deixant llisa la pell i atorgant una brillantor en la teva mirada, en resum: ¡et fa feliç!

Avantatges d'utilitzar joguines sexuals

Autoconeixement: amb les joguines sexuals és una manera fàcil de poder experimentar diferents coses que no t'atreveixes amb la parella, et permet conèixer punts sensibles que desconeixies.

Orgasmes: si tens parella i de vegades no pots arribar a tenir-los, amb la pràctica com pot ser amb un vibrador arribaràs a tenir-los per tu mateixa i després serà més fàcil aconseguir-los amb la parella. Esteu saber en quin punt estàs més a prop, la intensitat, en anar explorant ho aconseguiràs fàcilment.

Regularitat: els pots fer servir quan vols. Per exemple, si tens més alta la libido que la teva parella, o si no tens parella, o si tens i vols experimentar sola. Provant una cosa diferent podràs augmentar i despertar el teu desig.


Rutina: si estàs en una relació llarga, les joguines sexuals són un condiment que ajuden a innovar, sortir de la rutina i poden augmentar el rendiment i augmentar el plaer en les teves relacions.

Disfuncions: les joguines sexuals són molt recomanats pels sexòlegs com a complements quan hi ha problemes sexuals femenins o masculins. Serveixen com a suport en aquests casos, a més de poder estimular, explorar i descobrir zones sense explorar. Poden ser usats per augmentar les sensacions en els cossos de tots dos.

Alleugen dolors: sempre els orgasmes redueixen l'estrès, alleugen mals de cap i milloren el son.

Activen la teva sexualitat: en aconseguir millors orgasmes, la teva vida sexual es mantindrà activa, vas a gaudir més de les trobades amb la teva parella, la qual cosa va ajudar a enriquir la teva vida sexual. Complementa la teva vida sexual amb joguines sexuals, et divertiràs i et sorprendràs dels beneficiosos resultats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada