dijous, 15 de juny de 2017

Ets picantona a través del mòbil?

Amb els missatges picants per mòbil, o Sexting en anglès, que s'envien mitjançant els serveis de missatgeria instantània com el Whatsapp, estàs a només un botó. Aquesta nova forma de comunicació ha revolucionat les relacions personals i permet sorprendre a la teva parella amb un missatge insinuant que faci pujar una mica la temperatura. Fantasejar amb la teva parella mitjançant el mòbil mentre s'està a la feina, pel carrer o fent la compra fa que el dia a dia tingui una mica més de gràcia.

El Sexting té molts avantatges. Moltes vegades aquestes converses picants van pujant de to fins a ser sexualment evidents, i se solen acompanyar aquestes xerrades calents amb fotos més o menys explícites de una mateixa. Una imatge sexy dels teus pits, per exemple, dedicada exclusivament a la teva parella per a aquest moment. Una altra de les calcetes que portes posades, o fins i ot del començament del pubis.... Qualsevol cosa que serveixi per insinuar resulta extraordinàriament provocadora.També s'utilitzen imatges comercials que estan a la xarxa o bé miniclips de video sexuals. Part de la gràcia del sexting és saber triar el moment per enviar aquest missatge tan evocador que l'altra persona no espera, i començar el joc.

El sexting és idoni per a qualsevol tipus de parella, ja que manté un fil sexual durant el dia a dia. Aquest ús de la missatgeria instantània és especialment utilitzat per parelles que, pel motiu que sigui, estan separades físicament durant un temps. El sexting manté viva aquesta flama de la passió i fa que no es perdi el contacte sexual amb l'altra persona, així que, si no ho has fet ja, apunta't a aquesta nova forma de comunicació instantània que farà que no baixi la temperatura a tot el dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada