dimecres, 12 de juliol de 2017

Concentració sensitiva sexual

La concentració sensitiva treballa en cada un dels membres de la parella fent que cada un presti gradualment més i més atenció a les seves sensacions cada vegada que són estimulats. aquests exercicis ajuden a superar problemes en les relacions sexuals com ara:

ansietat
ejaculació precoç
anorgasmia
disfunció erèctil

Sense importar si estàs en teràpia de parella o només vols implementar una cosa nova en la teva vida sexual, prestar atenció a les sensacions que desperten les carícies et portarà molts beneficis.

Els beneficis de la tècnica de concentració sensitiva sexual són:

Descobrir nous tipus de carícies
sensacions intenses
Sentir de nou formigueig a tot el cos, com en les primeres vegades.
Augmenta el confort durant l'intimitat física
Conèixer millor el cos de la teva parella així com el teu
Enfortir la unió en la relació
No hi ha risc de fallar
Millora la comunicació sexual
Intensifica l'excitació sexual
Un dels majors beneficis que els amants poden trobar amb aquesta tècnica és que disminueixen la seva ansietat de fer del sexe una carrera a la recerca de l'orgasme, mentre es deixen embolicar en l'experiència d'estar amb l'altre, tocar-se i sentir els seus cossos.

Les regles del joc

Perquè la tècnica sigui més efectiva, s'han imposat algunes regles per complir i gaudir així més de l'experiència. Hi trobem

Els pits i els genitals no es toquen en les primeres sessions.
El llenguatge verbal tampoc s'ha d'utilitzar amb excepció que s'estigui sentint dolor o incomoditat.
No s'ha de buscar una resposta sexual (però no t'espantis si passa!).
Després de cada experiència, fes una retroalimentació.

Les sessions

Quan vagis a practicar una sessió de concentració sensitiva sexual, prepara almenys 60 minuts del teu temps, on no vagis a tenir interrupcions de cap tipus i tant de bo puguis realitzar-les en una habitació càlida.

Pots, si així ho vols, utilitzar espelmes o música per millorar l'ambient de l'habitació i si creus que pot ajudar-te, pren un bany calent abans de la sessió.

Endavant ...!

- Sessió 1

Un cop que la teva parella estigui en una posició confortable, comença per tocar i acariciar el seu cos nu durant uns 10 minuts. 
Utilitza les teves emocions per dirigir els teus moviments, pots començar del cap cap als peus, de l'esquena cap al pit o viceversa. 
Mentre toques seu cos, presta atenció als contorns, les textures, la temperatura de la pell, etc ...
Feu torns de 20 minuts per se massatges l'un a l'altre.
Després, dedica 20 minuts per explorar el teu propi cos, enfocant-ho sempre en la palpació i la sensació, no en l'excitació sexual.

- Sessió 2

Un cop realitzada la sessió 1, pots ara tocar els pits i els genitals de la teva parella. Però comença aquesta sessió tocant altres parts del cos, centra't en la sensació física, abans d'anar-te'n cap als òrgans sexuals.
Feu torns per indicar a la parella mitjançant la col·locació de la mà, la zona que desitja que li sigui acariciada. Això pot ser un toc ràpid o lent, amb poca o molta pressió. Si cal la persona pot explicar la carícia que desitja, però el que va a realitzar la carícia s'ha d'esforçar per entendre els desitjos de la seva parella sense que hi hagi necessitat que aquesta parli.


- Sessió 3

Aquesta etapa es tracta completament del tocament mutu, fent que la interacció sigui més natural i fluïda.
Les carícies simultànies permeten a més, enfocar també en l'altre cos a part del propi.
Les parelles han de comunicar-molt, dir-se el que gaudeixen i el que volen, sense caure en la meta d'arribar a l'orgasme.

- Sessió 4

Si la parella està bregant amb un problema sexual, han de conversar amb un sexòleg o terapeuta sexual perquè els ajudi a determinar si són necessaris més exercicis de concentració sensitiva sexual.
Les parelles però, arribaran a un punt en on poden acabar la sensació de concentració i passar al sexe sense tenir problema.
Establint noves formes de relacionar-se l'un amb l'altre, la parella pot trobar-se a si mateixa tenint, de sobte, el millor sexe de la seva vida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada